Accountmanager opleiding

Als je graag met klanten meekijkt hoe je ze het beste van dienst kan zijn dan is een baan als Accountmanager een goede fit voor jou. Door de Accountmanager opleiding bij Fabius Opleidingen te volgen kan je dit werkelijkheid maken. Accountmanagers zijn erg gewild, waardoor je met een diploma op zak snel aan de bak komt. Als Accountmanager benut je commerciële kansen en luister en analyseer je en draag je oplossingen aan. Verder kan je goed onderhandelen, overtuigen en heb je veel oog voor detail. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de klanten tevreden zijn. Dat geeft een goed gevoel en zorgt ervoor dat jij van waarde bent voor een bedrijf.

Behandelde onderwerpen

In totaal duurt de opleiding tot Accountmanager bij Fabius Opleidingen 13 maanden, waarbij je 45 lessen van 3 uur per les volgt. Je leert tijdens de opleiding onder meer de werkzaamheden van Administratief Medewerker en volgt na het succesvol afronden van de opleiding tot Administratief Medewerker de vervolgopleiding tot Accountmanager. Tijdens de vervolgopleiding komen allerlei onderwerpen aan bod die van belang zijn als je aan de slag gaat als Accountmanager. Denk hierbij onder meer aan klantgericht handelen, klantcontact en netwerken en het maken van verkoopplannen. Verder komen onder meer de commerciële werkomgeving, relatiebeheer en het werven van nieuwe klanten aan bod. Zo ben jij goed voorbereid en zorg jij voor tevreden klanten.

Hoog slagingspercentage

Bij Fabius Opleidingen leer je alle belangrijke onderwerpen van een Accountmanager, zodat je meteen na het behalen van je diploma aan de slag kan. Je krijgt les van professionele docenten in kleine klassen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Het slagingspercentage van deze studie bij Fabius Opleidingen ligt daardoor boven de 90 procent. Dus als je je goed inzet dan zorg jij er zeker voor dat je na 13 maanden als Accountmanager aan het werk kan.