Afvallen door te wandelen

afvallen met wandelen schema

Bij afvallen komt naast voeding ook voldoende beweging kijken. Als je wilt afvallen, is het verstandig om een aantal keer in de week te sporten. Wil je dat niet doen in de sportschool of op een matje thuis? Dan kun je er ook voor kiezen voor afvallen met wandelen schema. Want wandelen is hartstikke goed voor je!

Wandelen is niet te zwaar voor je gewrichten, het is rustgevend en een ideale manier om te sporten. Ook is er weinig kans op blessures en bouw je spieren op en verbrand je calorieën. Klinkt goed, toch? Bij Fitness Nederland kun je samen met je coach een schema maken om te wandelen.

Fit For Life programma

Bij Personal Fitness Nederland werken ze met een Fit For Life programma. Ze werken met drie pijlers: beweging, voedingsadvies en coaching en training. Met de hulp van die pijlers maken ze met jou een schema voor het wandelen. 

Veel meer dan een wandelschema

Het is dus veel meer dan alleen een schema om te wandelen. Je leert er ook welke voeding je wel en welke je niet moet eten en je krijgt er de juiste coaching en training bij. Zo val jij wandelend af!