De allerbeste luxe groepsaccommodaties van het zuiden

luxe groepsaccommodaties

luxe groepsaccommodatiesLaatst heb ik samen met mijn klasgenoten geslapen in luxe groepsaccommodaties die wij zelf geregeld hebben. Wij wilden namelijk iets leuks gaan doen voor het einde van het schooljaar. Toen hebben wij iedereen een voorstel laten doen en zijn wij uiteindelijk gaan stemmen over wat het zou worden. De meeste stemmen gingen uiteindelijk uit naar een nachtje weg. Daarna hebben wij iemand aangesteld die hier het voortouw in zou gaan nemen en dat ben ik toen geworden. Gezamenlijk hebben wij toen een budget afgesproken en toen ben ik de zoektocht begonnen. Het liefst wilde ik wel iets in de buurt vinden, dus daarom heb ik mij beperkt tot de provincie Brabant.

Het was geweldig

Al snel kwam ik uit bij twee luxe groepsaccommodaties in Bergeijk. Dit is in de buurt van Eindhoven, dus dat is ook nog eens erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De prijs was precies goed, dus toen ben ik het meteen gaan boeken. Iedereen was heel erg tevreden over mijn keuze, dus dat vond ik fijn om te horen. Ons verblijf was ongelofelijk gezellig en de bedden sliepen heerlijk. Wij werden heel hartelijk ontvangen door het personeel. Ik kan het iedereen aanraden hier eens naartoe te gaan!