Hielspoor is goed te behandelen

Hielspoor behandelen met Dry needling heeft mij erg goed geholpen. Omdat ik zeker weet dat er veel mensen zijn met zeer pijnlijke voeten en hier (net als ik) niet zo snel iets aan doen. Heb ik besloten om deze aanrader hier achter te laten. Dankzij het vinden van een informatieve website, ben ik erachter gekomen wat ik aan mijn voeten heb omdat al mijn klachten terug te vinden zijn op de website. Tevens kun je op deze website ook uitzoeken wat je het beste aan de klachten kunt doen. 

Hielspoor behandelen

Verwacht snel een goed resultaat

Via de huisarts heb ik een goed adres gekregen van een therapeut waarvan hij weet dat hij de Dry needling methode gebruikt. Het is zo fijn dat je klachten aan je voeten echt kunt oplossen. Want als je niet meer goed kunt lopen dan ben je sneller geneigd om een leuk uitje met iemand, bijvoorbeeld, af te slaan. Nu kan ik zonder zorgen met mensen afspreken om ergens heen te gaan en ook kan ik weer lekker gaan wandelen met mijn honden in het bos. Ik kan wel zeggen dat dit een wereld van verschil is dankzij de juiste therapie die ik heb gevolgd en ik ben blij dat ik deze website heb gevonden ander had ik nu nog zoveel last van mijn voeten.