Houten tuinschuur

tuinschuur

Een houten tuinschuur bestellen bij het Tuinhuiscentrum? Maar dat is toch vragen om veel onderhoud van het materiaal? Als je kiest voor hout kies je voor een natuurlijk product, dat helemaal bij jouw tuin past. En wat betreft het onderhoud…… , dat valt reuze mee als je kiest voor geïmpregneerd hout. Dit hout is beschermd tegen allerlei weersinvloeden, maar ook tegen vuil. De fraaie uitstraling blijft als nieuw, het onderhoud is minimaal.  De voordelen zijn:

–          je hoeft de schuur zelf niet te beitsen of te verven,

–          de schuur gaat extra lang mee, dat de kwaliteit prima is, geldt voor alle bouwwerken van het Tuinhuiscentrum, geïmpregneerd gaan ze dus nog langer mee, door de vocht- en schimmelwerende laag,

–          geen tot weinig onderhoud.

tuinschuur

Afmeting tuinschuur

Voor een tuinhuis op maat, maak je een afspraak met het Tuinhuiscentrum. Het is belangrijk dat jij de afmetingen kent van het bouwwerk dat je wilt laten plaatsen. Meet de plaats op waar het bouwwerk moet staan en neem die maten mee naar een persoonlijk gesprek. In dat gesprek worden de mogelijkheden met je besproken en uiteraard worden jouw wensen en eisen hierin betrokken. Bijna alles is mogelijk. De site van het Tuinhuiscentrum, tuinhuiscentrum.nl, laat je de modellen zien. Kijk ook bij toebehoren om er iets speciaals van te maken. Denk aan veel ramen, een mooi afgewerkt dak (met golfplaten of een mastiek dak). Daarnaast krijg je inspiratie van de fotogalerij en van projecten in aanbouw, die je op de site kunt vinden. Ook een bezoek aan het showterrein van deze aanbieder kan ideeën opleveren.