Mijn auto in onderhoud in Almere

auto onderhoud Almere

Al een paar jaar heb ik mijn auto in onderhoud in Almere. De garage waar ik heen ga heet Car Professionals en is een zeer professioneel bedrijf. Nog nooit heb ik hier klachten over gehad, alleen maar lovende woorden. De service is hier dan ook op en top. Zelfs de klantvriendelijkheid is hier heel goed aanwezig. Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld als bij dit bedrijf. Vooral de laatste keer toen ik een afspraak had gemaakt voor een APK keuring. Normaal gaat mijn man hierheen omdat ik mijzelf als vrouw nooit zo prettig voel in dit soort omgevingen.  auto onderhoud Almere

Wat een top personeel

Deze keer kon mijn man niet voor de auto onderhoud in Almere gaan en moest ik de klus klaren. Met bevende knieën liep ik de garage binnen. Meteen werd ik van alle kanten netjes begroet. Een zeer vriendelijk medewerker kan naar mij toe gelopen met de vraag of ik een kopje koffie lustte. Het is hier namelijk mogelijk om tijdens de keuring te wachten in een aparte ruimte. Na een uur kon ik weer de weg op met mijn wagen. Tegenwoordig ga ik zelf naar deze garage, want het vriendelijke personeel heeft mijn angst overwonnen. Mijn auto is weer helemaal nagekeken en kan weer de weg op.