Mijn nieuwe Gabor enkellaarsjes

gabor enkellaarsjes

Ik heb nieuwe Gabor enkellaarsjes en die laat ik graag even aan je zien! Het zijn namelijk prachtige schoenen die bij elke outfit wel mooi zijn. Echt een musthave voor in je schoenenkast dus. Online heb ik deze nieuwe mode items gekocht, bij de webshop van Durlinger. Daar vond ik ze namelijk voor de beste prijs en daar houdt ik wel van. Een goede deal laat ik bijna nooit aan me voorbij gaan! De schoenen zijn zwart en hebben een flinke hak. Toch kan ik er gemakkelijk op lopen. De hak is te hoog en is ook vrij breed. Zo blijf je gemakkelijk in balans en daardoor lopen de schoen ook erg fijn.

gabor enkellaarsjes Leuke outfit

Ik ben bij deze Gabor enkellaarsjes terecht gekomen omdat ik op zoek was naar geschikte schoenen voor een specifieke outfit. Binnenkort is namelijk mijn verjaardag en ik wilde de schoenen matchen bij het jurkje dat ik aan zal gaan doen. Dit was snel gelukt! Het voordeel van deze schoenen is dat ik ze bij bijna elke outfit wel aan kan doen. Zo weet ik zeker dat ik ze nog vaak zal dragen en er lang plezier van heb. Schoenen bestellen bij Durlinger is echt een aanrader!