Promatect brandwerende platen

promatect brandwerende platen

Promatect brandwerende platen worden steeds vaker in de bouw gebruikt. Deze materialen bestaan uit calcium silicaten, cement en aanvullende toeslagstoffen. Door deze steenachtige samenstelling heeft brand geen enkel effect. Heat Barrier is het bedrijf die hiermee werkt en ervoor kan zorgen dat alle gebouwen zo brandveilig worden gemaakt. Niet voor niets gaan zij voor een 100% brandveiligheid.

Om ervan uit te gaan dat alle gebouwen die nu worden gebouwd ook aan de juiste eisen voldoen is er een bouwbesluit ontstaan. Dit is een verzameling van alle bouwtechnische voorschriften waar alle bouwwerken in Nederland aan moten voldoen. Denk hierbij aan ziekenhuizen, kantoren, winkels en woningen.

Promatect brandwerende platen voor meer veiligheid

Wanneer er een gebouw of een huis wordt gebouwd is het dus belangrijk dat deze volgens het bouwbesluit worden uitgevoerd. Heat Barrier is het bedrijf die hier alleen maar mee werkt. Zij weten precies aan welke eisen een gebouw moet voldoen en daarom gebruiken zij ook alleen maar het beste materiaal. Materiaal die ervoor kan zorgen dat tijdens een brand er genoeg tijd is om een gebouw te verlaten. Ook moet het juiste materiaal gebruikt worden, zodat de constructie van een gebouw gewoon blijft staan. Probeer een brand te voorkomen door de juiste maatregelen te nemen.