Rijles in Nijmegen

Nu ik 18 geworden was en ik kon gaan werken, vond ik het stilaan ook wel eens tijd om aan mijn rijbewijs te beginnen denken. Door op het internet op zoek te gaan naar rijles in Nijmegen kwam ik terecht op de website van deze rijschool. Ik deel graag mijn mening met jullie over deze rijschool hieronder.

Hoe was mijn ervaring met deze rijschool

rijles in Nijmegen

Mijn eerste indruk werd gebaseerd op de indruk die ik kreeg vanop de website. Deze website zag er alvast al zeer goed uit. Zeer duidelijk, verzorgd en professioneel. Dan ben ik uiteraard meer naar de inhoud gaan kijken. Zo vond ik het een enorm voordeel dat je kan genieten van een gratis proefles voor je effectief lessen gaat inboeken. Toch bezorgen ze ze al snel een heel goed gevoel, want zo zie je bijvoorbeeld heel duidelijk hoeveel de pakketten kosten, zie je dat ze een zeer hoog slagingspercentage hebben, dat ze intussen meer dan 30 jaar ervaring hebben in wat ze doen… Bovendien zag ik ook al snel dat je zelf mocht kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur of instructrice. Ik besloot dus eigenlijk al snel om een pakket aan te schaffen en te kiezen voor een vrouwelijke instructrice. Natuurlijk was dit wel even spannend, want ging het wel klikken tussen ons? Gelukkig kan ik intussen zeggen dat ik intussen de lessen heb gevolgd en de instructrice was zeer aangenaam en deskundig. Bovendien kan ik zeggen dat ik intussen een examen heb afgelegd en ik was ook geslaagd hiervoor. Extra fijn nieuws dus. Kortom, ik ben zeer tevreden over de rijlessen, over de instructrice en uiteraard over de uitkomst. Ben je zelf op zoek naar een rijles in Nijmegen? Dan raad ik je graag deze rijschool hiervoor aan!

rijles in Nijmegen