Tevreden met mijn hoortoestellen

Met de juiste hoortoestellen kun jij iedereen weer goed verstaan. Het is dan wel van belang om er goed voor te zorgen dat het gehoor wordt opgemeten. Op basis daarvan kunnen zij jou de beste toestel aanbieden die aansluit aan jouw gehoor. Eigenlijk kun je het zien als zijnde de juiste en correcte ondersteuning. Zo kun jij eenvoudig een gesprek blijven volgen zonder dat jij je hiervoor teveel moet concentreren. Teveel concentreren om een gesprek te verstaan kan leiden tot hoofdpijn en dat is vervelend.

Hier had ik namelijk onwijs veel last van en daar baalde ik behoorlijk van. Dagelijks was ik alleen maar bezig om iedereen goed en wel te kunnen verstaan. Op zich ging mij dat redelijk goed af, alleen als ik in de avond op de bank zat niet meer. Dan had ik een hele vervelende ruis in mijn oor en kon ik niks meer normaal verstaan. Niet te vergeten dat ik dagelijks met hoofdpijn rondliep en daar wilde ik maar al te graag vanaf. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een audicien te bezoeken. Het gehoor wordt dan getest en dan krijg jij een duidelijk resultaat te zien. Het gehoor krijgt een soort percentage en daaruit kunnen de audiciens opmaken dat er schade is.

Geschikte hoortoestellen

Wanneer inderdaad blijkt dat het in gebruik nemen van hoortoestellen noodzakelijk is, dan ben je bij Phonak aan het juiste adres. Zij ondersteunen jou maar al te graag met het realiseren van een goed gehoor.