vacatures voor starters vond ik op Stagemax.nl

vacatures voor starters

Toen ik afgestudeerd was, was ik op zoek naar vacatures voor starters. De reguliere vacatures sloten namelijk niet goed aan op het werkervaring wat ik had. Ik zocht meer vacatures geschikt voor starters. Iemand wees mij op Stagemax.nl, een bemiddelingsorganisatie gespecialiseerd in het matchen van kandidaten aan bedrijven. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een passende stage, afstudeeropdracht of startersbaan.

vacatures voor startersDoor vacatures zoeken

Nadat iemand mij op Stagemax wees, heb mij direct ingeschreven, dit was gewoon gratis. Daarna ben ik gaan zoeken naar vacatures voor starters, deze vond ik snel op de website. Ik gaf aan wat de richting was waarin ik zocht en in welke regio ik wilde werken. Toen kreeg ik een aantal vacatures te zien die ik allemaal doornam. Ik vond al snel de vacature bij mij paste en ik besloot erop te reageren. Ik kreeg al snel een reactie van het bedrijf, ik mocht op gesprek komen! Het gesprek ging erg goed, ik kreeg een paar dagen later te horen dat ik was aangenomen! En allemaal dankzij Stagemax.nl.

Ik raad Stagemax aan

Als jij dus als starter een baan zoekt dan raad ik jou Stagemax aan. Want zij helpen jou met het vinden van een baan, hebben ze bij mij ook gedaan.