Al ruim 8 kilo afgevallen dankzij dit gezond afvallen voedingsschema

afvallen

Afvallen ging bij mij altijd erg stroef en dit komt doordat ik het lastig vind om eten te laten staan. Ik moest daarom nodig op zoek naar een gezond afvallen voedingsschema. Zo’n schema biedt me namelijk meer houvast. Tegelijkertijd wil ik wel gezond blijven eten, dus kwam ik al snel bij Rachel Hulshof uit. Deze afvalcoach heeft het afvallen voor mij echt een stuk makkelijker gemaakt!

afvallen

Makkelijk en gezond afvallen

Het eetschema is echt heel makkelijk te volgen, want eigenlijk mag je gewoon dingen eten die je ook in de supermarkt kan krijgen. Je hoeft dus niet om te rijden naar speciaalzaken om dure producten voor je maaltijden in te slaan. Wel moet je een aantal voedingssupplementen slikken, maar deze kun je gewoon simpel en snel bestellen in de webshop van Rachel Hulshof. Sinds ik dit voedingsschema volg, merk ik dat ik buiten de maaltijden om niet meer zoveel aan eten denk. Ik zit gewoon lekker vol na een maaltijd en dat had ik eerst nooit. Ik heb nooit gedacht dat afvallen zo makkelijk kon zijn. Ik eet nu ongeveer twee maanden volgens dit schema en ik ben al ruim 8 kilo afgevallen, dus ik ben enorm blij met het resultaat!