Bistro Le Steak: voor lekker eten in Nijmegen voor iedereen

Menukaart

Houd je van lekker eten in Nijmegen, dan kan je Bistro Le Steak niet overslaan. Deze Steak house biedt een veelvoud aan seizoensgebonden gerechten en staat bekend om haar heerlijke steaks. Naast heerlijke vis- en vleesgerechten, is er ook de keus uit vegetarische gerechten waar je uit kunt kiezen. In de schitterende omgeving van Nijmegen, kun je genieten van eten als nooit tevoren. Reserveer vandaag nog.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen: de specialiteiten van de bistro

Een van de specialiteiten is de mega steak. Dit zijn steaks van ongeveer 450 gram. Er is een ruime keus uit stijlen en soorten, zoals een T-bone steak, een Tournedos en een New Yorker. De keus is aan jou. Om je eetervaring helemaal compleet te maken, kun je met de heerlijkste wijnen je maaltijd tot een hoger niveau tillen. Neem een kijkje op de wijnkaart, ook online te vinden, voor de mogelijkheden en selecties.

Bistro Le Steak

Reserveren en parkeren

Omdat Le Steak in de prachtige bosrijke omgeving van Nijmegen ligt, doe je er verstandig aan om te reserveren voordat je langs wilt komen. Je kunt dit eenvoudig via de website doen, maar als je liever telefonisch reserveert, kan dit vanzelfsprekend ook. Als je geserveerd hebt en je komt langs, kun je gratis parkeren bij het restaurant. Wat handig is om te weten, is dat de keuken maandags is gesloten. De reguliere openingstijden op de rest van de dagen is 17.00 tot 21.30 uur.

Vier je feest bij bistro Le Steak

Als je iets te vieren hebt, zoals een bruiloft, of je hebt een aangelegenheid voor grote groepen zoals een bedrijfsuitje, dan kan dit ook bij bistro Le Steak. Je kunt hiervoor een kijkje nemen op de website. De bistro biedt namelijk speciale keuzemenu’s voor groepen. Deze staan ook op de website vermeld. Neem vandaag nog contact op om je bedrijfsuitje bij dit heerlijke restaurant te vieren.