Bouwkunde vacature Limburg

Bent u geïnteresseerd in de sector bouw en zoekt u een bouwkunde vacature Limburg? Dan bent u bij bouwgroep Wijnen op het juiste adres. De Wijnen Bouwgroep heeft een uitgebreide site waar velen verschillende vacatures op te vinden zijn zoals: projectleider, allround timmerman, calculator, medewerker vastgoed en werkvoorbereider. 

Heeft u gesolliciteerd en komt u werken bij Wijnen dan ontvangt u een zeer leuke werksfeer. Uw nieuwe collega’s zullen altijd voor u klaar staan om u verder te helpen. Binnen hun vakgebied behoren ze tot de top waardoor ze u altijd van waardevolle feedback kunnen voorzien. Ook is er veel ruimte om met uw collega’s op een meer ontspannen manier elkaar beter te leren kennen. Reageer op de bouwkunde vacature en wellicht bent u straks onderdeel van het gezellige team. 

Bouwkunde vacature Limburg bij Wijnen Bouw

Na mijn opleiding was ik opzoek naar een bouwbedrijf waar ik mijn theoretische kennis kon toepassen in de praktijk. Na veel zoeken kwam ik bij de site van wijnen bouw waar velen vacatures stonden. Ik solliciteerde direct voor de functie allround timmerman. Ik werd vriendelijk ontvangen door mijn nieuwe collega’s en kon altijd bij ze terecht wanneer ik vragen had. 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe baan bij Wijnen Bouw en raad u ook aan om eens een kijkje te nemen op de website. Wellicht staat er nog een functie tussen die u aanspreekt.