Fulltime vacatures in Veldhoven

Nu ik eindelijk 18 jaar ben, kan ik eindelijk alleen gaan wonen. Hier ben ik zeer blij om, ik kan nu op mijn eigen benen staan. Hier heb ik lang op gewacht. Helaas heb ik ook gemerkt hoe duur het leven nu is. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een fulltime vacature in de buurt. Door in te geven fulltime vacatures in Veldhoven in de zoekmachine op het internet, kwam ik terecht op de website van Mc Donalds. Ik kon meteen zien hoeveel ik kon verdienen, ik zag dat ze rekening hielden met mijn wensen… Kortom, ik heb meteen mijn sollicitatie doorgestuurd via Whatsapp. 

Mijn ervaring met dit bedrijf
Ik ben eigenlijk vrij snel mogen beginnen na de sollicitatie bij de firma. Intussen kan ik dus mijn ervaring hiermee dan ook delen. Ik kan eigenlijk zeer kort zijn: ik ben er zeer tevreden over. Ik hou namelijk van het sociale contact met de klanten, wat ik ook mag ervaren natuurlijk. Bovendien heb ik fijne collega’s waaraan ik alles mag vragen. Kortom, ik raad een baan bij de Mc Donalds zeker aan. Misschien word jij ook wel mijn collega binnenkort!