Een boomstam als tafel

Tafel

Wat is er nou leuker en vooral sfeervoller dan een natuurlijke tuin met je eigen boomstam tafel. Veel planten en mooie stenen maken een tuin af. Nu is er ook de mogelijkheid om je tuinmeubilair wat meer natuurlijker te maken voor de juiste uitstraling in jouw tuin voor de vakantie deze zomer. boomstam tuintafel kopen

Plastic of hout

Die plastic tafels zijn tegenwoordig zo algemeen bekend, iedereen heb er wel een en dan nog in honderden soorten kleurtjes en vormen. Dan komt er nog bij kijken dat na een paar jaar de kleuren vaak gaan vervagen als ze buiten blijven staan en de vlekken van het vogelpoep gaat er ook steeds moeilijker uit. Maar vooral die onnatuurlijke uitstraling kan een doorn in het oog zijn voor veel mensen die liever een natuurlijke tuin willen hebben.

Tafel

Dan is nu de oplossing daar met een boomstam als tafel. Zo’n boomstam tafel geeft met eventueel bijpassende stoelen de ultieme natuurlijke uitstraling in jouw tuin. Leuk voor iedereen en vooral als er bezoek is. Neem eens wat anders dan de rest en wordt een trendsetter in jouw straat.