Ik heb een sauna cadeaubon gekregen

sauna cadeaubon

sauna cadeaubonToen ik jarig was kreeg ik van mijn vriendinnen een sauna cadeaubon en daar was ik ongelofelijk blij mee. Ik kon hiervan lekker een dagje tot rust gaan komen samen met mijn vriend. Ik vond het enorm lief dat ik dit kreeg en het geeft ook wel aan hoe goed zij mij kennen. Ik heb namelijk best een drukke baan en daardoor krijg ik redelijk wat stress. Dit neem ik regelmatig mee naar huis en dat is natuurlijk niet goed. Dit loslaten vind ik vrij lastig en daarvoor moet ik vaak echt even het huis uit. Dit is daar echt de perfecte manier voor, dus ik keek er al direct naar uit.

Heel erg fijn

Nadat ik deze sauna cadeaubon kreeg, ben ik gaan kijken waar ik hem in kon leveren. Het bleek dat dit al erg in de buurt mogelijk was, want de Thermen zit bijna om de hoek van mijn woning. Op een zaterdagochtend zijn wij erheen gelopen. De hele dag hebben wij heerlijk genoten en wij hebben zelfs nog een massage genomen. Het avondeten was heerlijk en ik voelde mij als herboren aan het einde van deze fijne dag. Ik vind dit een enorm leuk idee voor wanneer iemand jarig is, dus dat ga ik zeker onthouden.