Interesse in acteren, schrijf je dan in voor de acteeropleiding

Sinds een jaar geleden studeer ik op de toneelschool in Amsterdam. Ik doe hier een acteeropleiding. De opleiding houd in dat je word opgeleid als acteur. Nu ik al een jaar heb ik gehad, ben ik erg overtuigd over de manier van les geven, omgang met mensen en activiteiten. Omdat het nog niet zo druk is op de acteeropleiding, zou ik graag mensen willen overhalen om zich ervoor in te schrijven. En als je twijfelt om je in te schrijven, moet je het zeker doen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je spijt gaat krijgen als je je inschrijft voor de acteeropleiding.

‘’Schrijf je dan in voor de acteeropleiding’’

Dus ben je al heel je leven in de ban met acteren en toneel? En deed je vroeger ook altijd al mee aan de schoolse activiteiten zoals toneelstukken? Zie jij ook een toekomst in acteren? Schrijf je dan in voor de acteeropleiding. Met deze opleiding kun je nog alle kanten op. Graag hoop ik met deze oproep meer mensen voor de acteeropleiding te bereiken. Het is namelijk zo leuk dat ik deze opleiding als beste aanbeveel.