Snel en eenvoudig geboortekaartjes online bestellen

Tegenwoordig is het ook eenvoudig om geboortekaartjes online te bestellen. Wanneer je eens surft naar de website van Kisscards dan zal je al snel merken dat het niet uitnodigt om naar een andere website te gaan. Hier vind je namelijk voor een ieder zijn smaak een leuk thema. Ook heb je hier de mogelijkheid om zelf een uniek exemplaar te ontwerpen. 

Zelf heb ik tussen het thema “gezellig” en erg lief voorbeeld gevonden die uiteindelijk ook in een proefafdruk naar ons is toegestuurd. Deze proefafdruk is geheel gratis en dit vind ik een zeer goede service.

geboortekaartjes online

Snel en overzichtelijk

Door de geboortekaartjes online te bestellen, ben je ook erg snel klaar en blijft het overzichtelijk. Toen onze kleine meid eindelijk op de wereld kwam, heeft mijn man direct de bestelling voltooit. De volgende dag was de bestelling al in huis en wij hebben met veel plezier de aankondiging op de post gedaan op weg naar onze familie en vrienden. Dit was een erg leuke ervaring en de mensen die de aankondiging ontvingen, gaven ons erg leuke reacties. 

Mocht ik in de toekomt nog een kindje verwachten, dan zal ik beslist weer een beroep doen op deze website voor een leuke aankondiging als onze dochter een broertje of zusje krijgt.