Tip voor kwekers: koop een koolstoffilter kweekkast

Al heel lang kweek ik planten in mijn huis. Ik doe dit binnen omdat ik hier buiten echter geen ruimte voor heb. Ik besloot daarom een paar jaar geleden binnen wat planten, groentes en bloemen te kweken. Het kweken van de planten en groentes ging me goed af. Alleen kon het met de bloemen wel wat beter. Daarom besloot ik een kweekkast aan te schaffen. Dit deed ik bij de Hobbykweker. Een voordelige kast die de kwaliteit van het groeiproces flink versterkt. Alleen kwam ik erachter dat ook met de kweekkast de bloemen niet goed groeide. Toen ik aan de medewerkers van de Hobbykweker vroeg hoe dit nou kon, wezen zij mij erop dat ik een koolstoffilter kweekkast moest aanschaffen. Er zat namelijk te veel koolstof in dat de kwaliteit van het groeiproces sterk verminderd.

‘’het groeiproces liep even later vlekkeloos!’’

De Koolstoffilter kweekkast heb ik even later aangeschaft. Ik had immers geen andere keus en wilde toch wel die speciale bloemsoort kweken. Toen ik de koolstoffilter kweekkast in huis had gehaald ging het kweken van de bloemen een stuk beter! Zo had ik na enkele weken al resultaat! Even later verliep het groeiproces helemaal vlekkeloos! Ik bedank de Hobbykweker voor het geven van het handige advies. Ik kom zeker nog een keer terug bij de Hobbykweker!