Wij lieten op ons werk lekkage opsporen in Den Haag

lekkage opsporen Den Haag

lekkage opsporen Den HaagIk liet lekkage opsporen in Den Haag, want hier hadden wij last van bij ons op kantoor. Iedere keer waren het maar een paar druppeltjes en daarom zocht niemand er echt iets achter. Op een gegeven moment begonnen wij met werken en werd het ineens een stuk meer. Wij hadden hier al die tijd een pannetje over staan, maar die was binnen erg korte tijd vol. Toen ben ik naar mijn baas gegaan om te zeggen dat hier echt iets aan gedaan moest worden. Hij was het gelukkig met mij eens en toen mocht ik van hem gaan zoeken naar een loodgieter. Door een tip van een collega kwam ik uit bij CVS Warmte. Hier had zij hele goede ervaringen gehad en zij kon hen dan ook echt aan mij aanraden.

Onderhoud

Gelukkig hadden zij nog op korte termijn plek om de lekkage te komen opsporen in Den Haag. Aan het einde van de middag een aantal dagen later kwam er iemand langs. Hij concludeerde dat er een gaatje zat in een aantal van onze dakpannen. Deze zouden dus vervangen moeten worden en inmiddels is dat ook gebeurd. Mocht jij meer informatie over dit bedrijf willen, neem dan eens een kijkje op hun website!