Offective heeft ons van boekhoudsoftware voorzien

boekhoudsoftware

Hebben jullie al eens van het bedrijf Offective gehoord? Zij verkopen onder andere boekhoudsoftware en geven daar ook de beste uitleg over. Daar ben ik een tijdje geleden achter gekomen en omdat ik daar nog steeds erg tevreden over ben, wil ik dit graag met jullie delen. Wij wilden nieuwe tools in het bedrijf om facturen te managen en verzenden. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar de juiste programma’s hiervoor. Al snel zag ik Offective voorbij komen en aangezien hun website mij al trok, wilde ik met hen in gesprek. Zij hebben mij het een en ander uitgelegd over de tools die zij hebben en hoe ik die voor ons bedrijf kan inzetten. Dat bleek allemaal een stuk eenvoudiger te zijn dan ik dacht! Dit is letterlijk voor iedereen te gebruiken. Het beste aan de programma’s vind ik nog wel dat ze zowel online als offline te benaderen zijn. Zo kunnen ook de mensen die thuis of op een flex plek werken hier gebruik van maken!

boekhoudsoftware

Goede samenwerking

Met Offective hebben wij nu een goede samenwerking. Sinds het moment dat wij hun boekhoudsoftware hebben aangeschaft, hebben zij ons veel geholpen. Zo weet nu iedereen in het bedrijf hoe deze tools toegepast moeten worden en kunnen wij altijd bij Offective terecht met vragen.