Windscherm voor het terras van ons café

Voor ons café, ben ik opzoek gegaan naar een windscherm voor de terras. Door windscherm terras in te typen op internet, kwam ik op de website van Xterior terecht en zag dat ze de juiste producten hadden voor wat ik zocht. Zo konden hen een logo bedrukken op de windscherm. Dat was precies wat wij wilde, zodat onze klanten precies kunnen zien dat dit ons terras is. Daarom hebben wij een afspraak gemaakt met dit bedrijf, ook omdat ik las dat ze kwaliteit leverde en de prijs laag hielden. Er kwam een vriendelijke medewerker kijken naar wat onze wensen waren. Alles werd netjes genoteerd en ze gingen aan de slag.

logo

Paar weken later

We zijn nu een paar weken verder en ons terras is klaar. De windschermen  op ons terras, staan er prachtig bij. De kwaliteit is zeker weten zeer goed. De klanten zijn ook erg te spreken over ons terras met windschermen. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet mocht ontbreken op deze blog. Voor de juiste kwaliteit en prijs verhouding voor uw windscherm, zou ik zeker even gaan kijken naar de website van dit bedrijf. Dan snapt u wat ik bedoel en weet ik bijna zeker dat u een afspraak gaat maken met hen.